Crystal Vue - a hónap ultrahang felvétele

5D ultrahang (Stereo Cine) rendelők

NaturMed Egészségügyi Centrum - Balatonfüred


NaturMed Egészségügyi Centrum

NaturMed Egészségügyi Centrum

Cím:8230 Balatonfüred, Kossuth u. 28. - Útvonaltervezés ebbe a rendelőbe
Honlap:https://www.naturmedfured.hu/?hu_4d-ultrahang-diagnosztika,13
A rendelőben üzemelő ultrahang készülék típusa: SonoAce X8
Telefonszám: +36 87 580-730
Állami/ Magán: Magán


4D ultrahang diagnosztika

Medison SonoAce X8 ultrahang készülék

 

A Medison SonoAce X8 ultrahang készülékkel és jól képzett, tapasztalt orvosainkkal, várunk mindenkit szeretettel a NaturMed Egészségügyi Centrumban Balatonfüreden.

A szervezetére nézve az ultrahang vizsgálat fájdalommentes és biztonságos! Az élet során, korlátlan alkalommal ismételhető! A Samsung Medison SonoAce X8 Ultrahang gépünkkel nagy pontossággal végezzük a teljes körű ultrahangot, mert a 4D ultrahang gép képfelbontó képessége tökéletes.

Igény szerint az egész vizsgálatot, kérésére DVD-lemezre rögzítjük.
A vizsgálathoz beutaló, TB-kártya nem szükséges. Egészségpénztárakkal szerződésben állunk.

  

  

 

Mell-ultrahang:

Nagy felbontású vizsgálófejjel áttekintésre kerül az emlők egésze több síkban és irányban, illetve a környéki nyirokcsomók (a hónalji és a szegycsont melletti nyirokcsomók), valamint a mellkasfal.

Figyelem! Kivonat a "Az Egészségügyi Minisztérium szakmai protokollja
Mammográfiás emlőszűrésről és a korai emlőrák diagnosztikájáról" -ból:

"Az emlő ultrahangvizsgálata 30 éves kor felett a mammográfia kiegészítője, míg 30 éves kor alatt – malignus daganat gyanúját kivéve – önmagában vagy első vizsgálatként is alkalmazható.
Az emlő ultrahangvizsgálata önmagában vagy első vizsgálatként nem alkalmas sem emlőrákok primer diagnosztikájára, sem szűrésre. Követésre is csak ultrahanggal jól látható, azonosítható elváltozásnál használható, de ez nem helyettesíti az időszakos mammográfiát."

Hasi-kismedencei ultrahang:

A vizsgálat során áttekintésre kerül a máj, az epehólyag, az epeutak, a hasnyálmirigy, a vesék, a lép, a hasi aorta és környezete, a bélrendszer, a húgyhólyag és a kismedencei szervek (nőkben a méh és a petefészkek, férfiakban a prosztata). Konkrét panaszok esetén az áttekintő vizsgálaton túl az illető terület célzott vizsgálatára is sor kerül. A vizsgálat előtt legalább 6 órával ne egyen, és csak vizet igyon.

Nyaki erek ultrahang-vizsgálata:

A nyaki erek vizsgálata során az agyat ellátó erek (a carotis-vertebralis rendszer) részletes vizsgálatán kívül a nyaki lágyrészek áttekintését is elvégezzük.

Pajzsmirigy, nyak és nyálmirigyek vizsgálata:

A pajzsmirigy célzott vizsgálata. A mirigy finomszerkezetének felderítése, göbök, ciszták, gyulladás kizárása, illetve a vérellátás meghatározása történik a vizsgálat során. Továbbá a nyaki lágyrészek, nyirokcsomók és a nyálmirigyek eltérései ítélhetők meg a vizsgálattal.

Végtagi erek ultrahang-vizsgálata:

A végtagi erek vizsgálatakor egyik alsó-, vagy felső végtag artériás és vénás rendszerének részletes áttekintése zajlik, az esetleges kóros eltérések és az erek funkciójának vizsgálatával.

Ízület ultrahang vizsgálata:

Az ízületek szalagjainak, az inak, a rostos porcok, valamint az ízületi kóros folyadékgyülemek (burzák, ízületi tasakok) és a környéki vázizmok vizsgálata.

Visszér ultrahang:

Ultranaggal az áramlásviszonyokat lehet az erekben megállapítani. A vér milyen irányban és milyen sebességgel folyik.Chronicus vénás elégtelenség esetében az áramlás meglassul, súlyosabb esetben pedig megfordul, a szív helyett a lábfej felé halad.

Here ultrahang:

A hereállomány és a mellékherék gyulladásainak és daganatainak, artériás keringésének vizsgálata. valamint a herezacskó ürterének és ereinek vizsgálata is megtörténik.

4D terhesség, babamozi:

Tekintse meg gyermeke nemét, mosolyát, életét.

Samsung Medison SonoAce X8 4D ultrahang-diagnosztikai készülék szülészeti-nőgyógyászati célra

 

Csecsemő koponya, csípő ultrahang:

Az agyi ultrahangvizsgálat segítségével megállapíthatók a terhesség alatti fertőzések által okozott elváltozások, a fejlődési rendellenességek. A csípő ultrahang vizsgálat a legbiztosabb módja a csípőficam – akár csak enyhe gyanújeleinek – kiszűrésére. Ezt a vizsgálatot 6 hetes korban célszerű elvégezni.

Forrás: https://www.naturmedfured.hu/?hu_4d-ultrahang-diagnosztika,13
Kerüljön fel a listára! Vásároljon Samsung Medison 4D, 5D ultrahang készüléket a Sonarmedtől!


Varázslatos videó a méhen belüli fejlődésről

Az év magánrendelője 2016

Rendelés FULL 5D ultrahang készülékkel

Ha 4D/5D, akkor Samsung Medison!

Újabb rendelőkkel bővült az
5D ultrahang rendelők hálózata

FULL 5D ultrahang rendelők
Magyarországon

(a rendelőlista frissítése
folyamatban)