Crystal Vue - a hónap ultrahang felvétele

5D ultrahang (Stereo Cine) rendelők

Jósa András Oktatókórház - Szülészet - Nyíregyháza


Jósa András Oktatókórház - Szülészet

Cím:4400 Nyíregyháza, Szent István u. 68 - Útvonaltervezés ebbe a rendelőbe
Honlap:https://www.szszbmk.hu/hireink/439-csucstechnologiaju-ultrahang-keszulek-a-megye-kismamainak
A rendelőben üzemelő ultrahang készülék típusa: Samsung WS80A Elite
Állami/ Magán: Állami
5D ultrahang rendelő (Stereo-Cine): Igen
FULL 5D ultrahang rendelő: Igen


Már a nyíregyházi Jósa András Kórházban is működik 5D ultrahang

A nyíregyházi, illetve megyénkben élő kismamáknak és a Szülészet-nőgyógyászati Osztály dolgozóinak régi közös álma valósult meg azzal, hogy a jelenleg forgalomban lévő legkorszerűbb, legjobb technikai felszereltséggel bíró ultrahang készülék került a Jósa András Oktatókórházba.

2015-ben több mint 3500 gyermek jött világra a Jósa András Oktatókórházban, közel 150 gyermekkel több, mint az azt megelőző évben, ezzel a nyíregyházi kórház születésszáma a legmagasabb az országban. Az elmúlt évben 15 ezernél is több ultrahangos vizsgálatot végeztek az intézményben. Ezért is kiemelten fontos és örömteli, hogy az eddig is adott kimagasló szakmai háttér számára ezentúl már a legmagasabb színvonalú diagnosztika technikai feltételei is adottak lesznek.

Dr. Angyal Géza, a Jósa András Oktatókórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályának főorvosa, Ultrahang Laboratóriumának vezetője elmondta, a csúcstechnológiájú készülék használatával a fogantatástól a születésig nyomon követhető a magzat állapota, segítségével jelentősen javul a rendellenességek időben történő kimutatásának esélye. A berendezés lehetővé teszi már kora terhességben is a magzati elváltozások, fejlődési rendellenességek észrevételét, kimutatását, ezáltal segíti a diagnózis gyorsabb és pontosabb felállítását. Az osztályon dolgozó orvosok nagy gyakorlattal, tapasztalattal bírnak ilyen irányú vizsgálatok végzésében.

Az új készülékkel jelentősen jobb minőségű felvételeket lehet készíteni, így pontosabb diagnózis állítható fel. A digitálisan tárolható képek révén speciális esetekben a világ bármely intézményével lehetőség nyílik a szakmai konzultációra és az adatok magasabb szintű tudományos feldolgozására. A főorvos hangsúlyozta azonban, hogy bár a berendezés csúcstechnológiát képvisel, fontos eloszlatni azt a tévképzetet is, hogy az összes probléma kiszűrhető a vizsgálatok során, hiszen erre a tudomány mai állása szerint egy készülék sem képes.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház a legmagasabb szintű intézményként áll a megye várandós kismamáinak rendelkezésére.

Forrás: https://www.szszbmk.hu/hireink/439-csucstechnologiaju-ultrahang-keszulek-a-megye-kismamainak
Kerüljön fel a listára! Vásároljon Samsung Medison 4D, 5D ultrahang készüléket a Sonarmedtől!


Varázslatos videó a méhen belüli fejlődésről

Az év magánrendelője 2016

Rendelés FULL 5D ultrahang készülékkel

Ha 4D/5D, akkor Samsung Medison!

Újabb rendelőkkel bővült az
5D ultrahang rendelők hálózata

FULL 5D ultrahang rendelők
Magyarországon

(a rendelőlista frissítése
folyamatban)