Crystal Vue - a hónap ultrahang felvétele

5D ultrahang (Stereo Cine) rendelők

AranyKép 4D Ultrahang Magánrendelő - Debrecen


AranyKép 4D Ultrahang Magánrendelő

AranyKép 4D Ultrahang Magánrendelő

Cím:4024 Debrecen, Varga u. 1., I. emelet 1. - Útvonaltervezés ebbe a rendelőbe
Honlap:https://www.aranykezrendelo.hu/4d-ultrahang-debrecen
A rendelőben üzemelő ultrahang készülék típusa: SonoAce R7
Telefonszám: 30/789-6170 14:00 óra után
Orvos vagy szonográfus neve: Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka szonográfus
Állami/ Magán: Magán


4D ultrahang Debrecen: Az AranyKép 4D Ultrahang Rendelőben Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka szonográfus fogadja a vendégeket.

4D ultrahang DebrecenA szülészeti ultrahang rendelő világszínvonalú 3D, 4D, Doppler képalkotó technikája lehetővé teszi, hogy a kismamák bepillantást nyerjenek abba a színes, gyorsan fejlődő világba, melyben gyermekük felkészül a majdani közös életükre. Mivel egy kép többet elmond, mint ezer szó, ezért ennek a képnek, felvételnek a minősége, tartalma számunkra elsődleges fontosságú.

A vizsgálat alatt a család kérdezhet, hiszen a magzat élete mindenkit izgalommal tölt el és tudásunkra, orvosaink tapasztalatára támaszkodva mindig választ adunk a kérdésekre és megoldást keresünk problémáikra.

Elsődleges céljuk, hogy a 4D magzati ultrahang élmény legyen, és a rendelőjüket minden kismama elégedetten hagyja el és a jövőben ismét bizalommal keresse fel.

Bejelentkezés 14:00 óra után lehetséges a 06 30 789 6170-es telefonszámon.

A továbbiakban Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka szonográfus, diplomás szülésznő bemutatkozása olvasható:

Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka

Ha valaki debreceni szülészeti-nőgyógyászati ultrahangot keres, két helyen is találkozhat velem:

  • az AranyKép 4D Ultrahang Magánrendelőben
  • és a Kenézy Kórház és Rendelőintézet Szülészeti-nőgyógyászati Ultrahang szakrendelésén.

Skandináv családiasság

Pályámat a Debreceni Egyetem Szülészeti-nőgyógyászati Klinikájának Ultrahang Laboratóriumában kezdtem a szülészeti-nőgyógyászati ultrahang szakasszisztens végzettség megszerzése után.

Az országosan és nemzetközileg elismert iskolában 3 évig dolgoztam, a szakmai alapok elsajátításának nagyszerű lehetőségét kaptam meg. Ezt követően közel 5 évig Svédországban éltem családommal, szülésznőként dolgozva megismertem a svéd egészségügyi ellátás rendjét és kultúráját.

AranyKép - 4D Ultrahang Debrecen2008-ban hazatérve beilleszkedtem az egykori, Debreceni Járóbeteg Szakrendelés Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang rendelésének munkájába és a mai napig Debrecen város szolgálatában, a kismamák, nőbetegek ellátásáért dolgozom. Munkaviszonyom folyamatos és évente több mint 6000 szülészeti ultrahang vizsgálatot végzek. Két fiam van, férjem szintén az egészségügyben dolgozik. Svédül társalgási szinten, angolul alap szinten beszélek.

Munkám során arra törekszem, hogy a szakmai ellátás mellett a kismamák, a nőbetegek és magam is örömöt találjunk a vizsgálatokban, annak eredményeiben. Kérdéses esetekben konzultációt kezdeményezünk a Kenézy Kórház szakembereivel vagy a Debreceni Egyetem Szülészeti-nőgyógyászati Klinika Genetikai Tanácsadásával.

A Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak (MASzNUT) tagja vagyok (engedélyem száma: Sz 61.). Elkötelezett érdeklődésem alapján és a folyamatos szakmai fejlődésem érdekében rendszeresen részt veszek a társaság továbbképző rendezvényein, nemzeti kongresszusain.

Csodát mutatni az egész családnak

4D ultrahang - Dr. Kovácsné Rácz HajnalkaHatékony munkát csak megfelelő szakmai tapasztalat és nyugodt körülmények között lehet végezni. A másfél évtizedes munkásságom alapján vallom, hogy a színvonalas egészségügyi ellátást és a skandináv típusú, családias rendelői hangulatot egyesíteni, ötvözni kell. Napjainkban a kismamák, a betegek egyre inkább áhítják és joggal elvárják, hogy ellátásuk során figyelmet, időt és emberi gondoskodást kaphassanak. Ha ehhez adott a kiváló egészségügyi műszaki felszerelés, a meghitt légkörű rendelő, valamint az idő (ami a legfontosabb tényező is lehet), akkor már nem nehéz élményt szerezni a babavárás hónapjai alatt és csodát mutatni az egész családnak.

Bejelentkezés

Ha szeretné, hogy a színvonalas technika, a skandináv családiasság és az évtizedes tapasztalatom Önöknek is csodát mutasson, jelentkezzen be az alábbi számon 14:00 óra után: 06 30 7896170 vagy írjon emailt: aranykep4d kukac gmail.com

 

Bejelentkezés: 30/789-6170 14:00 óra után

Forrás: https://www.aranykezrendelo.hu/4d-ultrahang-debrecen
Kerüljön fel a listára! Vásároljon Samsung Medison 4D, 5D ultrahang készüléket a Sonarmedtől!


Varázslatos videó a méhen belüli fejlődésről

Az év magánrendelője 2016

Rendelés FULL 5D ultrahang készülékkel

Ha 4D/5D, akkor Samsung Medison!

Újabb rendelőkkel bővült az
5D ultrahang rendelők hálózata

FULL 5D ultrahang rendelők
Magyarországon

(a rendelőlista frissítése
folyamatban)